Bruiloften

Het is de dag waar iedereen van droomt, je gaat namelijk eindelijk trouwen! Dit is een hele speciale dag en dit wil je het hele leven nog blijven herinneren. Deze dag wil je dan graag vast laten leggen door iemand die je vertrouwt. Je kan daardoor optimaal genieten van de dag waarop je zolang gewacht hebt. Op deze manier kan ook je gemakkelijk de bruiloft jurk aan iedereen laten zien. 

 

Memories By Bo zorgt ervoor dat het uitstekend wordt geregeld. Zo wordt de bruiloft van tevoren goed besproken om een goed beeld te krijgen wat het bruidspaar belangrijk vindt.  We zorgen ervoor dat al jullie wensen uit zullen komen met prachtige foto's. Bekijk hieronder wat foto's voor een sfeerimpressie. Ook is er nog een aparte pagina waarop nog meer bruiloften shoots te zien zijn.

Portret

Naast de bruiloften maak ik dus ook nog portretfoto's. Een portretfoto is heel erg persoonlijk en iedereen heeft zijn eigen wensen. Daarom wordt ook hier alles goed van tevoren besproken. De foto's worden gemaakt op locatie in Zaandijk. Daarna worden ze zorgvuldig bewerkt zodat je een optimaal resultaat binnenkrijgt. Hierbij houd ik er ook van om bijzondere portretfoto's te maken, Bekijk hieronder een aantal voorbeelden om een sfeerimpressie te krijgen.

 

Er is ook een mogelijkheid tot een duoportret. Hierin worden twee gezichten in één foto geplaatst worden.