Over mij

Hi! Mijn naam is Bo en je hebt misschien wat al over me gelezen op de homepage maar op deze pagina zal ik nog meer over mezelf vertellen! Ik ben een gepassioneerde bruiloft en portret fotograaf. 

 

Al sinds ik geboren ben heb ik een passie voor liefde en alles wat erbij hoort. Met bruiloft fotografie wil ik blijvende herinneringen creëren voor koppels die de mooiste dag van hun leven hebben.

 

Het doel is dan ook om het bruidspaar op hun gemak te stellen zodat ze zichzelf kunnen zijn voor de camera. Hierbij vind ik het heel leuk om mensen te leren kennen en het is een eer om op zo'n belangrijke dag aanwezig te zijn.


Aangenaam!

Sinds 2014 verdiep ik me al in fotografie in verschillende vormen. Met mijn camera reis ik het hele land door om mensen gelukkig te maken.  Mijn interesse in fotografie zorgt ervoor dat ik er veel tijd en moeite in stop om mooie foto's te maken. Ik probeer door middel van de foto's een verhaal over de bruiloft te vertellen. Ook houd ik ervan om creatief te zijn en dit gebruik ik ook bij het maken van portret foto's. Portret foto's laten de ware zelf zien van een persoon. De schoonheid en de emoties komen hierdoor goed naar voren.

 

Voor elk persoon kan het spannend zijn om een portret foto te nemen. Daarom probeer ik iedereen van tevoren op gemak te stellen. Ook maak ik gebruik van goed licht en mooie achtergronden om een goede sfeer te creëren. Mijn doel is om iemand op zijn gemak te stellen zodat er mooie foto's gemaakt worden. Niets maakt mij blijer als mensen met een glimlach naar de foto's kijken!